1 Şubat 2009 Pazar




Dudaklarım kullandıgım bir ilaçtan dolayı çok çatlıyor ilacın yan etkisi dedi doktor ama dayanamıyorum kabuk kabuk oluyor.Bepanten krem verdi ama yinede başka şeylerde denemek istiyorum ama ruj olmuyor eger bildiğiniz güzel yöntemler varsa tavsiyelerinizi rica ediyorum. sevgiler...

5 yorum:

Ceyda Türkgeldi dedi ki...

canım geçmiş olsun.Ben aynı sorun ile karşılaınca şunu yapıyorum.Dişini fırçaladıktan sonra diş fırçasını temizleyip dudaklarının üstünede diş fırçasını çok bastırmadan fırçalıyorsun.Sonra yine kullandığın nemlendiriciyi sürüyorsun. kısa bir süre sonra eskisinden iyi bir hal alıyor.hem ölü deri gidiyor hemde kan akışını hızlandırdığından daha dolgun bir görüntü alıyor:)))))))

gül dedi ki...

ceydacım teşekkür ederim tavsiyen için deniyecem hemen:)umarım iyi gelir

SIFIRDAN BAŞLAMAK dedi ki...

sanırım sivilce için R.... harfiyle başlayahn ilacı kullanıyorsunuz..çünkü o fazla dudak kurulugu ve çatlaması yapar...bepanten çok iyidir ama elinizden düşürmeyeceksiniz işde :)

gül dedi ki...

sevgili sıfırdan başlamak evet sivilce ilacı kullanıyorum.başka yapıcak bişey yok galiba.sevgiler...

SIFIRDAN BAŞLAMAK dedi ki...

benim kızımın kullandıgı bi sivilce ilacı var...eczanede özel yaptırılıyor...biraz savaş veriyorsun eczacıyla yaptırabilmek için ama çok iyi geliyor bi kaç günde cild toparlıyor...ümlü bi cilt dr. unun formülü..ayrıca sosyal kurum ödüyor ve ucuza mal edilebiliyor..Ama benim kız tutturdu o R.. denen ilaçtan kullanacam diye....şahsen o ilacın yan etkilerini okuyunca ben o ilaçtan tırsıyorum..