18 Ekim 2008 Cumartesi


Orjinal adı:VicdanYönetmen: Erden KıralSenaryo: Raşit ÇelikezerMüzik: Zülfü LivaneliGörüntü Yönetmeni: Zekeriya KurtuluşOyuncular: Nazan Kesal, Rıza Sönmez, Nurgül Yeşilçay, Murat Han, Tülin Özen, Mustafa Üstündağ, Nihan KoruyucuTür: DramYapım: TürkiyeDil: Türkçe
Konusu:İzmir’de yaşayan ve pavyonda çalışan Aydanur, zamanla yakın arkadaşı olan Songül’ün kocasına aşık olur. Günler geçtikçe bu aşkının karşılıksız olmadığını anlayan Aydanur, zor bir durumun içine düşecektir.
Bir tarafta en yakın arkadaşı diğer tarafta yasak aşkı arasında sıkışan Aydanur, sonunda bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.
Bereketli Topraklar Üzerinde’nin 28 yıl sonra tekrar vizyona girmesiyle gündeme gelen usta yönetmen Erden Kıral, bu sefer de vicdani duyguların çarpıştığı bir aşk üçgeni hikayesiyle karşımıza çıkıyor.
Dün canım arkadaşım özlem ile sinemaya gidelim dedik ve vicdana gittik.Filmi begendikmi aslında pek begendiğimiz söylenemez ama yinede kötüde sayılmazdı,yalnızca kopukluklar vardı filmin bazı sahnelerinde.

1 yorum:

ÖzLeM dedi ki...

Ne karışık bir filmdi yaaa .. bazı kişlerin ne işe yaradgını anlmadık gül ile birbirmize sorduk ben onu aydınlatım :):) bnde pek anlamış sayılmam ya neyse :)